Хоризонтален димоотвод Ф60/100 с дефлектор Хоризонтален димоотвод Ф60/100 с дефлектор

Хоризонтален димоотвод Ф60/100 с дефлектор

Хоризонтален димоотвод Ф60/100 с дефлектор. Приложим за газови котли Immergas.

  • 96,00 лв

Категории: Котли , Аксесоари

Приложение газови котли Immergas