Италиански газови хибридни системи Immergas

Газови хибридни системи Immergas

Идеално решение за интегрирани системи осигуряващи отопление, охлаждане и битова гореща вода.

Газови хибридни системи Immergas 

Газовите хибридни системи Immergas са идеалното решение за нови домове с интегрирани системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода в съответствие с европейските регламенти относно използването на възобновяеми енергийни източници. Те са хидравлично и електрически проектирани за комбиниране с термопомпи и слънчево отопление, с намалени изисквания за пространство и ефективни решения за малки и големи апартаменти и къщи.

Magis Combo - Газови хибридни системи Immergas

Какво е Magis Combo?

MAGIS COMBO е хибридна термопомпа, която отоплява, охлажда и произвежда битова гореща вода, с вътрешно тяло и с вграден кондензен газов котел, проектирано така, че да отговаря на най-високите изисквания. Външното тяло се предлага в 3 монофазни варианта: 5, 8 и 10 kW. Вътрешното тяло е оборудвано с кондензен газов котел с мощност 27 kW за производство на битова гореща вода и 24 kW за отопление, интегриран хидравличен модул, който контролира обмена на енергия между хладилния кръг и водния кръг.

MAGIS COMBO заема малко място и в комбинация с кондензния газов котел позволява значително спестяване на енергия благодарение на високата си енергийна ефективност. Хибридната термопомпа е особено подходяща за нови жилища, построени с високи критерии за изолация и отлично решение при замяна на стари източници на топлина, дори и при високотемпературни системи за отопление, тъй като температурата на нагряване може да достигне до 80 °С.

Magis Combo се предлага в две различни версии

Двуконтурни газови хибридни системи Immergas

Magis Combo

за отопление, охлаждане и битова гореща вода


Последователното свързване на газовата хибридна система с външен бойлер дава възможност производството на битова гореща вода да бъде допълнено с отопление от слънчева система за постигане на още по-висока икономия на енергия. Необходимият в случая комплект със сонда не е включен в цената.

Едноконтурни газови хибридни системи Immergas

Magis Combo Plus

само за отопление и охлаждане


Вътрешното тяло  е проектирано за комбиниране с отделен бойлер за битова гореща вода (не е включен в цената на хибрината термопомпа). В режим производство на битова гореща вода вътрешното тяло и термопомпата работят с един общ хидравличен кръг.

Избери своят хибриден газов котел Immergas

В нашия онлайн каталог можете да разгледате хибридните газови котли на Immergas. Екипът на фирмата е на разположение за консултации при избора на правилното решение.