Условия за ползване


Интернет страницата www.multiterm.org е собственост на Мултитерм ООД, ЕИК 115035606, адрес на регистрация: 4199 с. Труд, ул. Карловска - извън регулация №31.


Начини на плащане

Предлаганите начини на плащане са:

наложен платеж (плащане в брой на куриер при доставка чрез услугата пощенски паричен превод)

директен банков превод по банкова сметка на Мултитерм ООД.

 


Условия за връщане на продукт съгласно чл. 55 от ЗЗП

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия, които са приложими за всички категории

Продуктите закупени от multiterm.org могат да бъдат върнати в срок от 15 дни от доставката им, когато купувачът е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите. Продуктите трябва да бъдат без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Потребителят се задължава да върне стоката в търговски вид. Търговски вид означава вид, който да позволява последващата продажба на стоката като нова. Разопаковането на стоката следва да не е довело до очевидно нарушаване на търговския вид на стоката. В случай на нарушен търговски вид на стоката, Доставчикът има право по своя преценка да откаже да приеме отказ от договора или да начисли на Потребителя разходи за възстановяване на стоката в търговски вид. Съгласно чл. 55, ал. 4 от ЗЗП, Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Всички прилежащи към стоката продукти и аксесоари трябва да са налице.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Връщане на продукти, които са специално конфигурирани/поръчани за Вас и не са част от продуктовия ни каталог, се договоря индивидуално според конкретния случай. Ако желаете да върнете такъв продукт, моля свържете се с нас.

Продуктът не трябва да бъде с активирана гаранция на сайта на производителя.

Камини и печки на дърва или пелети

Могат да бъдат върнати само ако са със същата опаковка, с която са били доставени и тя не е разпечатана.

Аксесоари за камини и печки на дърва или пелети

Могат да бъдат върнати само, ако са опаковани.


Стандартен формуляр за отказ от покупка