Доставка на стоки

За да направи поръчка, Клиентът трябва да има активна регистрация в сайта, в която да е въвел име, адрес за доставка и телефон за връзка. Тези данни се запомнят в неговия профил и не е нужно да се попълват при следващата поръчка освен ако няма промяна.

Мултитерм ООД (www.multiterm.org) си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случай Клиентът ще бъде уведомен от наш служител.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден артикул листван на сайта, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или нова партида от производството Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като по възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (модел, марка) със същото качество и цена.
В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Срок на доставка
·         Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт до техен офис или посочен личен адрес от клиентите
·         Доставките на стоки за страната се извършват в срок до 2-3 дни или съгласно графика на фирма Еконт, всеки ден без Неделя и националните празници.

Поръчките се обработват от 9:00 - 14:00 ч. всеки работен ден без Събота и Неделя!

За повече информация: 032 960258 (само в работно време).

Работно време: 09:00 до 18:00 от понеделник до петък (без официални празници).


Вашата пратка пътува с опция преглед.

Моля, отворете пратката си в присъствието на куриера!

Ако констатирате нарушен търговски вид на поръчаната от Вас стока или друга нередност, възникнала при транспортирането на пратката, моля, изискайте от куриера констативен протокол!


В противен случай ВАШАТА РЕКЛАМАЦИЯ НЯМА ДА БЪДЕ УВАЖЕНА!