Отопление с вентилаторни конвектори 

Ефективен начин за отопление на вашето жилище, а при нужда и за охлаждане.

Отоплението с вентилаторни конвектори е подходящо за домашно приложение или в административни сгради, включително офиси и магазини.

Ако системата е подвързана с чилър, вентилаторните конвектори могат да осигурят студен въздух и охлаждане в помещението почти мигновено. През зимата, ако инсталацията е изградена с котел или термопомпа, вентилаторните конвектори ще стоплят вашия дом, офис или магазин.

Поставените прахови филтри осигуряват улавянето и задържане на фините частици. По този начин се осигурява качество на въздуха в помещението. Честото почистване на филтрите допринася за повишената хигиена на въздуха в помещенията.

Моделите за високо стенен монтаж се доставят с дистанционно управление, което прави работата с вентилаторния конвектор много удобна.

Odoo - образец 1 за три графи

Вентилаторни конвектори за нискостенен монтаж

Удобен избор, който ще замени обикновения радиатор без проблеми. Със своята дълбочина от само 15см те няма да отнемат повече място в сравнение с радиатори. Изключително тихия инверторен вентилатор ги прави подходящи дори за монтаж в спалнята.

Odoo - образец 1 за три графи

Вентилаторни конвектори за високостенен монтаж

Удобно решение, когато не искате да губите място в помещението. Позволяват монтаж високо на стената без това да намалява комфорта при отопление или охлаждане. Инверторният вентилатор работи изключително тихо, което прави вентилаторния конвектор подходящо решение дори за спалнята.

Искам да направя запитване

за отопление с вентилаторни конвектори захранвани с котел, термопомпа или друг източник на топлина / студ.