Декларация за поверителност

Декларираме нашата ангажираност да защитим Вашите лични данни

Декларацията за поверителност е в сила само за този уеб сайт (www.multiterm.org), поддържан от Мултитерм ООД. Целта ни е да гарантираме сигурност и защитеност на Вашите лични данни. В декларацията са описани личните данни, които се събират и за какво ще бъдат използвани.


Видове информация, която събираме

Когато се регистрирате и създавате потребителски акаунт на уебсайта, ние ви молим за лична информация, като Вашите имена, имейл, телефон, адрес и населено място. Когато купувате продукт от уебсайта, ние събираме информацията за вашата покупка, включваща какви продукти сте закупили, адрес на доставка и детайли за плащането. При връзка с нас, например чрез изпращане на електронна поща, ние запазваме това съобщение, за да обработим запитването Ви и да Ви отговорим. На уебсайта, ние използваме така наречените "Бисквитки", само и единствено с цел идентификация на потребителя.


Как използваме събраната информация

Информацията, която събираме, се използва за оптимизиране на нашите услуги, продукти и Уебсайт. Събраната информация използваме при обработка на поръчки, доставка на поръчаните продукти и услуги, персонализиране на пазаруване в нашия уебсайт и процеса на плащане, подобряване на нашите услуги, продукти и уебсайта. В допълнение ние използваме информацията, за да ви информираме за специални оферти и информация за продукти, които може да представляват интерес за Вас.


Споделяне на информацията с трети страни

Защитата на личната Ви информация е важна за нас. Ние не споделяме тази информация с външни лица, освен ако и доколкото това се изисква от закона, за налагане на нашите Общи условия и други договори, и в случай на откриване, разследване и предотвратяване на измами и други незаконни дейности. За някои услуги, като например доставката на Вашите продукти, обработката на плащането, обслужването, ние ангажираме трети страни. Тези трети лица ще имат достъп до личните данни, които ние събираме от вас, което е необходимо, за да могат те да изпълняват своите функции. Те нямат право да използват Вашата лична информация за други цели и те са договорно задължени да се съобразят със законите за защита на данните. Ние ще предоставим лична информация в случай, че се изисква по закон, за налагане на нашите Общи условия и други споразумения и в случай на разкриване, разследване и предотвратяване на измами и други незаконни дейности. Във всички други случаи, ние споделяме Вашата лична информация с трети страни, само ако имаме Вашето изрично съгласие.


Защита на личната информация

За да защитим личната Ви информация от неоторизиран достъп, ние сме въвели технически и други мерки за сигурност. Ние подобряваме тези мерки за сигурност и се опитваме да осигурим високо ниво на сигурност по всяко време. Независимо от това, трябва да сте наясно, че въпреки нашите усилия, никакви мерки за сигурност не са перфектни или непробиваеми. В допълнение и с цел да ни помогнете да се поддържа високо ниво на сигурност, ние Ви молим да запазите вашето потребителско име и парола поверителни и да не ги разкривате на трети лица.


Вашите права за получаване на информация

Можете да се свържете с нас по всяко време и да пожелаете да ви информираме за Вашата лична информация, която сме събрали и се съхранява за вас. В допълнение, може да поискате коригиране, променяне или изтриване на Вашите лични данни. Моля, имайте предвид, че ако поискате да изтрием Вашата лична информация, ние вече нянма да бъдем в състояние да ви осигурим нашите услуги. Чрез достъпа до профила си на уебсайта, Вие имате по всяко време възможност да коригирате, променяте или изтривате Вашата лична информация, като например Вашето име, фамилно име, адрес, Вашата страна на пребиваване.


Вашето съгласие с тази декларация за поверителност

С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате със събирането и използването на тази информация от www.multiterm.org . Моля, обърнете внимание, че ние може да нанасяме промени в тази Декларация за поверителност, когато преценим за необходимо, за по-добра защита на Вашата лична информация. Ние препоръчваме да проверявате редовно тази Декларация за поверителност, когато влизате в профила си. Ако продължите да използвате Уебсайта, това показва, че сте съгласни с новата политика за поверителност.


Допълнителна информация

Преди да използвате Уебсайта, Ви молим да прочете внимателно следния документ: Условия за ползване