Италиански газови хибридни системи Immergas

Идеално решение за интегрирани системи осигуряващи отопление, охлаждане и битова гореща вода.

Газовите хибридни системи Immergas са идеалното решение за нови домове с интегрирани системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода в съответствие с европейските регламенти относно използването на възобновяеми енергийни източници.

Газовите хибридни системи Immergas са идеалното решение за нови домове с интегрирани системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода в съответствие с европейските регламенти относно използването на възобновяеми енергийни източници. Те са хидравлично и електрически проектирани за комбиниране с термопомпи и слънчево отопление, с намалени изисквания за пространство и ефективни решения за малки и големи апартаменти и къщи.

Газова хибридна система MAGIS COMBO за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

MAGIS COMBO

MAGIS COMBO е хибридна термопомпа, която отоплява, охлажда и произвежда битова гореща вода, с вътрешно тяло и с вграден кондензен газов котел, проектирано така, че да отговаря на най-високите изисквания. Външното тяло се предлага в 3 монофазни варианта: 5, 8 и 10 kW. Вътрешното тяло е оборудвано с кондензен газов котел с мощност 27 kW за производство на битова гореща вода и 24 kW за отопление, интегриран хидравличен модул, който контролира обмена на енергия между хладилния кръг и водния кръг.

MAGIS COMBO заема малко място и в комбинация с кондензния газов котел позволява значително спестяване на енергия благодарение на високата си енергийна ефективност. Хибридната термопомпа е особено подходяща за нови жилища, построени с високи критерии за изолация и отлично решение при замяна на стари източници на топлина, дори и при високотемпературни системи за отопление, тъй като температурата на нагряване може да достигне до 80 °С.

MAGIS COMBO се предлага в две версии

MAGIS COMBO - за отопление, охлаждане и битова гореща вода

MAGIS COMBO

  • за отопление, охлаждане и битова гореща вода

Последователното свързване на газовата хибридна система с външен бойлер дава възможност производството на битова гореща вода да бъде допълнено с отопление от слънчева система за постигане на още по-висока икономия на енергия. Необходимият в случая комплект със сонда не е включен в цената.

MAGIS COMBO PLUS - само за отопление и охлаждане

MAGIS COMBO PLUS

  • само за отопление и охлаждане

Вътрешното тяло  е проектирано за комбиниране с отделен бойлер за битова гореща вода (не е включен в цената на хибрината термопомпа). В режим производство на битова гореща вода вътрешното тяло и термопомпата работят с един общ хидравличен кръг.

Газова хибридна система MAGIS VICTRIX ErP за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

MAGIS VICTRIX ErP

Стенен комбиниран котел, подходящ за хибридни системи

Номинална мощност: 26 kW за производство на битова гореща вода и 23,6 kW за отопление.

MAGIS VICTRIX ErP е отличен стенен комбиниран кондензен котел с висока ефективност. Той също така е и "сърцето" на хибридната система, в комбинация с монофазните термопомпи AUDAX TOP с мощност 6, 8 и 12 kW за отопление и охлаждане. В същото време системата е в състояние да осигури производство на битова гореща вода и със съдействието на слънчеви колектори.

MAGIS VICTRIX ErP е подходящ за инсталиране в нови жилища, в които са проектирани интегрирани системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода. MAGIS VICTRIX ErP е много добър избор при подмяна в стари инсталации поради високите хидравлични характеристики без да са необходими хидравлични разделители или допълнителни помпи.

Благодарение на хидравличния колектор и изцяло интегрираната система за управление могат лесно да се комбинират различни източници на възобновяема енергия.

MAGIS VICTRIX ErP е подходящ за монтиране на закрито и на открито в частично защитени места.

Интелигентната електроника е в състояние да избере най-ефективната технология във всеки момент, съобразявайки се с атмосферните условия и работните параметри на инсталацията.

Газов котел в сърцето на хибридната система

Интелигентната електроника е в състояние да избере най-ефективната технология във всеки момент, съобразявайки се с атмосферните условия и работните параметри на инсталацията. Оптимизирането на ефективността през цялата година се допълва от циркулационните помпи с ниска консумация, които се доставят стандартно. MAGIS VICTRIX ErP може допълнително да се възползва от електрическата енергия, произведена от фотоволтаичната система, което още повече намалява потреблението на термопомпите AUDAX  отделяните вредни емисии.

MAGIS HERCULES ErP

Стоящ кондензен котел, с комбиниран бойлер с обем 220 литра и соларен кръг, подходящ за хибридни системи

Номинална мощност: 23,6 kW за производство на битова гореща вода и 26 kW за отопление.

MAGIS HERCULER ErP е проектиран и произведен с идеята за "хибридна система", за да се постигне максимална икономия и намаляване на вредните емисии, с използване на възобновяеми енергийни източници. Освен това всички помпи са с ниска електрическа консумация, а интелигентната електроника, стандартно монтирана в котела, избира винаги най-ефективния енергиен източник. В комбинация с термопомпа, MAGIS HERCULES ErP може да използва и електрическа енергия произведена от фотоволтаична система, което намалява допълнително консумацията на термопомпите AUDAX.

MAGIS HERCULES ErP е идеалното решение в нови жилища, където могат да бъдат изградени интегрирани системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода.

Допълнително удобство представлява възможността газовият котел да бъде разделен на две отделни части.

Интелигентната електроника е в състояние да избере най-ефективната технология във всеки момент, съобразявайки се с атмосферните условия и работните параметри на инсталацията.

Хибриден газов котел "всичко в едно"

MAGIS HERCULES ErP е газов котел "всичко в едно", подходящ за хибридни системи, създадени за максимално използване на термопомпата и слънчевата енергия.

220-литровият бойлер от неръждаема стомана е предназначен за съхранение на енергия, произведена от слънчевата система, термопомпата и газовия котел. Способен е да предложи цялата необходима топлина и гореща вода за осигуряване на максимален комфорт в жилището.


Избери своят хибриден газов котел Immergas

В нашия онлайн каталог можете да разгледате хибридните газови котли на Immergas. Екипът на фирмата е на разположение за консултации при избора на правилното решение.