Стари новини

Честита Нова Година!

Мултитерм ООД ви пожелава весела, щастлива, изпълнена с радости и успехи нова 2012 година!

Честита Нова Година!

29.12.2011Мултитерм ООД Ви кани...

Международен Технически Панаир Пловдив На 26 Септември 2011г отново отваря врати Международния Технически Панаир в град Пловдив. Ние както всяка друга година ще ви очакваме с нетърпение да ни посетите. Можете да ни намерите на открита площ VIII от ляво на входа на 11-та палата.

Мултитерм ООД тази година съвместно с
Eko-Vimar и LaNordica - Extraflame ще ви представят високо ефективни и качествени котли на пелети и камини на пелети. Котлите на пелети ще са производство на познатата ви фирма Eko-Vimar (производителя на пиролизните котли ORLAN), а камините на пелети са производство на водещата италианска компания LaNordica Extraflame.

Щанда тази година ще е на колела - ще бъде инфо мобил. По този начин ще имаме възможност да ви представим повече продукти. Заповядайте на поле VIII щанд 9.

12.09.2011Възможност за плащане с кредитни и дебитни карти!

Приемаме плащания с кредитни и дебитни карти С удоволствие Ви съобщаваме, че вече в офиса на Мултитерм ООД можете да се разплащате с кредитни и дебитни карти. Едно допълнително удобство за нашите клиенти, които искат лесно да платят за камини на пелети, слънчеви колектори и др.

Понеже ПОС терминала е на банка ОББ, той дава възможност и за разсрочено плащане на стоки или плащане на вноски на притежателите на кредитни карти издадени от ОББ.

22.08.2011-20% Кредит Енергийна Ефективност! -20%

Кредит енергийна ефективност На 01 Август 2011г стартира поредния транш от финансиране на кредита за енергийна ефективност за частни лица. Отново можете да се възползвате от него като намалите разходите си за камина на пелети, котел на пелети, слънчеви колектори или системи, изолация, подмяна на дограма и др.

Мултитерм ООД има изградени силни позиции с институциите, които отпускат средствата, и до сега не сме имали отказани средства по тази програма. Ако желаете да получите повече информация можете да ни потърсите нас или да се обърнете към най-близкия клон на Райфайзен Банк или Прокредит Банк. До момента ни е известно, че само тези две банки имат отпуснати средства.

08.08.2011Камини на пелети!

Камина на пелети Extraflame Вече имаме изцяло нов дизайн за частта с камините и котлите на пелети на водещата фирма Extraflame. Там ще се постараем да дадем малко по-подробна информация за всяка една камина или котел на пелети, като за момента ще е стандартната и с времето ще се променя. Така, че посещавайте ни честичко.

Новата част ще намерите през "Продукти" --> "Камини на пелети" --> и изберете логото на Extraflame.

02.06.2011слънчеви колекториРожден Ден!камини на пелети

Честит Рожден Ден Мултитерм!!! На 24.04.2011г. се навършиха 15 ГОДИНИ от стъпването на фирма Мултитерм ООД на българския пазар. 15 години опит, качество и коректност предлагани на българския пазар. По този повод екипът на фирма Мултитерм ООД е щастлив да сподели радостта си с Вас като Ви подари 15% от цената на всяка поръчана слънчева система или слънчеви колектори на Kloben, камина на пелети или котел на пелети на Extraflame до 06.05.2011.

Възползвайте се и ни позволете да споделим рожденния си ден с Вас.

24.04.2011Допълнен обект!

водно подово отопление Направихме и водно подово отопление на обект "Ресторант Шармант" след като веднъж вече ни се довериха и им направихме слънчевата система с 6 броя SKY21 италиански вакуумно тръбни колектори на Kloben.

Новостите можете да видите в раздел "Обекти" и от лявото меню изберете "Ресторант Шармант".

13.04.2011Нови слънчеви колектори!

вакуумно-тръбни слънчеви колектори Италианският производител Kloben обогати гамата си от вакуумно-тръбни слънчеви колектори като освен сегашните слънчеви колектори с 8, 12, 18 и 21 тръби вече пускат на пазара и слънчеви колектори с 10, 14 и 16 вакуумни тръби. По този начин се позволява системите да стават изключително гъвкави и прецизни. Сега вече ще можете да си сложите слънчев колектор например за 120л бойлер без този колектор да е прекалено голям или недостатъчен. Висококачествените вакуумно-тръбни слънчеви колектори на Kloben ще намерите в нашата секция "Продукти", както и в нашия онлайн магазин.

12.04.2011Нови продукти в онлайн магазина!

онлайн магазин отопление В онлайн магазина на Мултитерм ООД, в който можете да намерите почти всичко за отоплението сега вече имаме добавени и Термодинамични бойлери модел Discovery на известната френска марка Atlantic. Те са две разновидности съответно 200л и 250л. Намалете своите разходи с до 80% като използвате термодинамични бойлери вместо нормални електрически бойлери.

11.04.2011Продуктите на Мултитерм ООД вече и на кредит!

слънчеви колектори на кредит Вече можете да пазарувате на кредит от нас чрез TBI Credit. Всичко става на място без да има нужда да се разхождате до различни институции. За едно кафе време получавате отговор дали сте одобрен или не. Тази опция ви дава възможност да вземете сега и да разсрочите плащането си във времето, вместо да плащате цялата сума на момента.

За въпроси заповядайте в офиса ни или ни потърсете по телефона!

08.04.2011Подновено "Удостоверение за Дейност"!

На 18.03.2010 Мултитерм ООД поднови удостоверението си за дейност към Овергаз Техника АД. То удостоверява, че фирма Мултитерм ООД може да извършва проектиране, изграждане и монтаж на газоснабдителни системи и газови инсталации в сгради, работещи с природен газ (метан) за териториите обхванати от лицензиите на газоразпределителните предприятия в системата на ОВЕРГАЗ.

Приложени документи:
"Удостоверение за Дейност"
"Акт за извършена проверка"

21.03.2011Добавен нов обект!

Добавен е нов обект в секцията "Обекти". Ще го намерите под наименованието "Частна Къща (с. Климентово)". Там има инсталирани два броя вакуумно тръбни слънчеви колектори тип SKY21.

16.03.2011Нови Продукти!

Нова камина на пелети на сръбската фирма MBS на изключително ниска цена! И за да направим нещата още по-специални за нашите клиенти ще намалим цената на тази невероятна камина с ЦЕЛИ 15% за следващите два месеца!!!

Повече подробности, както и цената за въздушната камина на пелети можете да намерите в онлайн магазина ни.

Към новата камина на пелети --->

24.02.2011Подновена промоция!!!

С оглед на настъпващите празници искаме специално за вас отново да пуснем убийствената промоция на котлите на пелети CS Marina на дилърски цени!!! Можете да видите подробности в нашата секция ПРОМОЦИИ с наименование РАЗГОРЕЩЕНИТЕ ПЕЛЕТИ.

Обърнете внимание и на камините на пелети на италианския производител Extraflame Spa. Те са, разбира се, на уникално ниски цени специално и само за нашите клиенти. Камините на пелети на Extraflame Spa, за сега, можете да ги видите в нашия онлайн магазин, но скоро ще си имат и собствена страница в сайта ни, където ще можете да се насладите на невероятния им дизайн и качествено изпълнение.

30.11.2010Мултитерм ООД Ви кани...

Международен Технически Панаир Пловдив От 27 Септември 2010 до 2 Октомври 2010 ще се проведе ежегодният "Международен Технически Панаир" в град Пловдив.

Заповядайте на щанда ни да се запознаете отблизо с нашите продукти. Ще сме на ваше разположение на Поле VIII, щанд 13.

По време на изложението ще имаме специални отстъпки за продуктите на фирмите CTPasqualicchio и Kloben. Вакуумно тръбните слънчеви колектори на италианския производител Kloben и италиански пелетни котли и камини на CTPasqualicchio.

Ще има изложени и фотоволтаични панели на немската фирма SCHOTT Solar, както и швейцарски синусоидални инвертори на STUDER.

14.09.2010Ваканция!

След продължителна и тежка работа решихме заслужено да разпуснем в периода от 23.08.2010 до 29.08.2010. В Понеделник 30.08.2010 от 08:00 ще бъдем презаредени с енергия и отново на Ваше разположение както винаги до сега.

Екипът на Мултитерм ООД пожелава на всички почиващи горещ пясък, плътна сянка и студена бира...

16.08.2010Секция ПРОМОЦИИ!

Поради голямото количество намаления и отстъпки, които правим специално за вас решихме да пуснем цяла нова секция ПРОМОЦИИ.

Там ще намерите най-актуалните промоции и намаления, от които можете да се възползвате при нас.

22.04.2010НОВИ ПРОДУКТИ! НИСКИ ЦЕНИ!

ВИСОКО КАЧЕСТВО!

С радост ви представяме новите продукти от серията вакуумно тръбни слънчеви колектори с естествена циркулация EVO. Те са вече с водосъдържатели от 150л и 270л.

Уникалното при тях е и параболичният отражател, който допълнително подсилва ефекта от вакуумните тръби, като улавя и малкото пропусната слънчева светлина. Цените на тези италиански слънчеви системи с марката Kloben са най-ниските на пазара за изключителното си качество, което предлагат.

За повече техническа информация посетете нашия интернет магазин или се свържете директно с нас на някой от посочените телефони в секцията Контакти.

07.04.2010РАЗПРОДАЖБА!!!

Мултитерм ООД ви подава ръка в кризата, като ви предлага стоки на уникално ниски цени. Възползвайте се докато можете. Количествата са налични и свършват бързо...

Ето и някои цени за пример:

ПродуктСтара ЦенаНова Цена!
Котел на пелети Compact09 32kW15 303,50лв9 500лв
Камина на пелети Gemini 30kW
цвят: бежов
11 789,40лв7 100лв
Емайлиран бойлер 80л 2kW200лв170лв
Електрически конвектор F17/3 1500W159лв127лв
.......

За пълния списък натиснете ПРОМОЦИЯ!

09.02.2010* * * ПРОМОЦИЯ! * * *

Промоция!
От днес всеки клиент направил поръчка над 2000лв при нас ще получи като подарък една от огромните четири плюшени играчки, които виждате на горната картинка.

16.11.2009Нови продукти - Камини на пелети!

От днес ще можете да видите напълно автоматизираните камини на пелети тип Gemini, които внасяме директно от италианския производител CTPasqualicchio. Ще ги намерите в отдел "Продукти", секция "Камини на пелети".

26.10.2009Мултитерм ООД Ви кани...

Международен Технически Панаир Пловдив От 28 Септември 2009 до 3 Октомври 2009 ще се проведе ежегодния "Международен Технически Панаир" в град Пловдив.

Заповядайте на щанда ни да се запознаете отблизо с нашите продукти. Ще сме на ваше разположение на Поле VIII, щанд 19.

По време на изложението ще имаме специални гости от фирмите CTPasqualicchio и Kloben. Търговският мениджър на фирма Kloben, производител на италиански вакуумно тръбни слънчеви колектори и системи, ще бъде на щанда ни на 30-ти и 31-ви Септември. Търговският мениджър и управителят на фирма CTPasqualicchio, производител на котли и камини на пелети, ще бъдат при нас на 2-ри Октомври. Ще ви помолим, ако имате желание да разговаряте с тях да ни уведомите предварително, за да можем да ви вместим в ограниченото време.

Сега нашите гости могат да ни посетят безплатно, като направят регистрация на следния адрес:

http://onlinereg.fair.bg/bg/autumn

11.09.2009Програма "Кредит Енергийна Ефективност" с нови средства!

С "Кредит Енергийна Ефективност" вие можете да получите до 20% безвъзмездна помощ за вашата инвестиция. От предлаганите от нас продукти се финансират следните: слънчеви колектори и соларни системи, котли на пелети, котли на биомаса, газови котли, пиролизни котли и камини на пелети.

За повече информация -->

24.07.2009Нови продукти при слънчевите колектори

В секция "Продукти" при слънчевите системи ще забележите малко разместване. Също така ще видите и новия ни продукт Grand Soleil FAMILY.

Тази система е оптимизирана, за да и бъде намалена цената. В бойлера са вградени помпения възел и управлението - спестява място и време за монтаж. При 200л система цената чувствително пада, а качеството и коефициента на полезно действие се запазва, защото отново се използва вакуумно-тръбния слънчев колектор SKY18 от нормалната система Grand Soleil. Новия продукт можете да видите тук, или също така и в онлайн магазина ни.

25.05.2009Нови Продукти

На сайта ни вече можете да намерите "Котли на Пелети" и "Котли на Биомаса"! Това са новите продукти, които ви предлагаме. Ще ви харесат и ще се убедите в тяхното качество. Цени за тях можете да намерите в онлайн магазина ни.

14.04.2009НОВ ОНЛАЙН МАГАЗИН!!!

На 23 Февруари 2009г. Мултитерм ООД пусна своя първи онлайн магазин, в който можете да си поръчате директно част от продуктите ни. Той се намира на адрес:

http://shop.multiterm.org/

Ако намерите проблеми в магазина моля да ни пишете на електронната поща, за да можем да ги оправим.

23.02.2009Мултитерм ООД Ви кани...

От 6 Април 2009 до 8 Април 2009 ще се проведе "Международна b2b изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници" в зала 6 на НДК град София.

Заповядайте на щанда ни да се запознаете отблизо с италианските вакуумно тръбни слънчеви колектори Kloben. Ще сме на ваше разположение на Ниво 2, остров 8.

09.01.2009Честита Нова Година!

Мултитерм ООД ви пожелава весела, щастлива, изпълнена с радости и успехи нова 2009 година!

Честита Нова Година!

01.01.2009

5 ГОДИНИ МУЛТИТЕРМ-KLOBEN!!!

През 2003г. направихме успешно партньорство с най-големия италиански производител на вакуумни слънчеви колектори Kloben. Това ни позволи да бъдем първата фирма в България, която да ви запознае с тази технология.

От тогава насам ние радваме нашите клиенти с доказали качеството си продукти, а не с измислени реклами и лъжливи обещания. До този момент нямаме нито един върнат или дефектирал соларен продукт.

Тази година се навършват 5 ГОДИНИ от съвместната работа на Мултитерм ООД с производителя на вакуумно-тръбни слънчеви колектори и системи Kloben.

По този повод Мултитерм ООД прави отстъпка от 5% за продуктите на фирма Kloben (вакуумно-тръбни слънчеви колектори, водно подово отопление и соларни системи) до края на 2008г!!!

Освен това, специално за нашите клиенти, всички продукти на ф-ма Kloben, поръчани през 2008г. ще получават 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ.Мултитерм ООД Ви кани...

Международен Технически Панаир Пловдив От 29 Септември 2008 до 4 Октомври 2008 ще се проведе ежегодния "Международен Технически Панаир" в град Пловдив.

Заповядайте на щанда ни да се запознаете отблизо с нашите продукти. Ще сме на ваше разположение на Поле VIII, щанд 23.

На 3-ти Октомври на щанда ни ще има специален гост - търговския мениджър на италианската фирма Kloben, производител на слънчеви колектори и системи. Ще ви помолим, ако имате желание да разговаряте с него да ни уведомите предварително, за да можем да ви вместим в ограниченото време.

16.09.2008Нови Снимки

От днес има добавени нови снимки от обекти. Можете да ги разгледате в секция "Обекти"

29.07.2008Нови Цени

От 10.07.2008 има промяна на някои от цените на слънчевите колектори и системи. Цените в сайта са обновени.

11.07.2008Новости в сайта

От днес 01.05.2008г можете да видите цените на слънчевите колектори и системи на сайта.

01.05.2008Мултитерм ООД Ви кани...

От 7 Април 2008 до 10 Април 2008 ще се проведе "Международна b2b изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници" в зала 6 на НДК град София.

Заповядайте на щанда ни да се запознаете отблизо с нашите продукти. Ще сме на ваше разположение на Ниво 2, остров 8.

20.03.2008Нов дизайн на www.multiterm.org

Здравейте отново! Както виждате от 1-ви Март 2008 вече сме с нов дизайн. Решихме, че по този начин информацията ще е по-лесно достъпна и по-добре представена. Надяваме се, че ви харесва и Ви пожелаваме приятно разглеждане!